Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Idei de cadouri inedite pentru angajaţi – agendele personalizate şi produsele personalizate cu sigla firmei

A oferi un dar celor mai buni dintre angajaţi este o strategie de impulsionare a acestora să lucreze mai eficient. A oferi un cadou de tip agende personalizate angajaţilor cu diferite ocazii, precum Paşti, Crăciun, împlinirea unui anumit număr de ani de la debutul firmei este o bună strategie de recompensare şi impulsionare a lor. Varianta unei agende şi a unui pix personalizat, nu poate da greş în ceea ce priveşte satisfacţia angajaţilor, dar şi a angajatorilor, această variantă fiind foarte accesibilă ca şi preţ, dar poate fi considerată şi o metodă eficientă de publicitate.

Ce este o agendă personalizată şi de ce se recomandă să fie oferită angajaţilor?

Agendele personalizate sunt obiecte promoţionale inscripţionate cu logo-ul companiei, având diferite caracteristici, diferenţiindu-se prin mai multe criterii, care pot fi oferite angajaţilor pentru a le folosi zi de zi la birou sau, de ce nu, pentru a veni în completarea listei cu necesarul de rechizite pentru clasa pregatitoare

Agendele personalizate reprezintă o idee excelentă de cadou corporate prin care se exprima aprecierea sinceră şi se pot întări relaţiile dintre oameni, dintre companii partenere sau relaţiile cu clienţii sau cu prospecţii. Agendele personalizate reprezintă idei de cadouri care nu numai că sunt foarte practice, ci sunt şi foarte elegante şi potrivite în numeroase situaţii. Acestea pot ajuta la promovarea unui brand, pot lăsa o impresie plăcută şi pot ajuta angajaţii să îşi îndeplinească mai bine atribuţiile.

Cele mai citite articole

Pe lângă faptul că agendele personalizate sunt cadouri corporate elegante şi practice, acestea pot fi dăruite în diferite situaţii şi contexte şi pot crea o impresie extrem de plăcută celor care le primesc, fiind un gest deosebit ce poate fi făcut de oricine este implicat în mediul de afaceri. Aceste agende personalizate pot fi dăruite şi la evenimente sociale şi corporate organizate în cadrul entităţii economice, cu ocazia lansării unui produs nou, a premierii performanţelor în afaceri, cu ocazia petrecerii de Crăciun, în cadre festive sau mai puțin formale.

Cadouri corporate între firme – agende personalizate

Cadourile corporate de tipul agendelor personalizate se pot oferi în diferite contexte şi diferitelor persoane, nu numai angajaţilor, spre exemplu atunci când se leagă o colaborare între două firme sau între directorii executivi ai firmelor. Agendele personalizate sunt un liant în mediul de afaceri, un exemplu edificator în ceea ce priveşte relaţia actuală şi cea din viitor din cadrul colaborării respective, simbolizând trăinicia relaţiei de business şi având un impact pozitiv semnificativ.

Agendele personalizate sunt cadouri la modă ce pot fi dăruite angajaţilor, şefilor, clienţilor, partenerilor de afaceri şi investitorilor, fiind adevărate obiecte promoţionale menite să popularizeze numele unui brand. Într-o agendă personalizată vor fi trecute numere de telefon, date şi ore importante pentru întâlniri de afaceri, se pot planifica sarcini zilnice, se pot trece citate sau alte lucruri esenţiale, de aceea agendele personalizate devin cadoul corporate ideal, un gest semnificativ menit să întărească relaţiile profesionale.

Cele mai citite articole