Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fotoliu copii cu design atractiv și confortabil

Mulți copii adoră să aibă propriul fotoliu copii confortabil în camera lor. De aceea, mulți producători oferă fotolii speciale pentru copii. Sunt la fel de confortabile ca fotoliul mamei sau al tatălui, pe care stă în fața șemineului, sunt prietenoase cu copiii și sunt dedicate în mare parte unei teme populare. 

Acest lucru oferă copiilor locul perfect pentru o scurtă pauză sau pentru a citi în liniște și a răsfoi o carte pentru copii. Părinții ar trebui să considere că este într-adevăr potrivit pentru copii lor și poate fi utilizat nu doar pentru acest scop limitat. Atunci când prietenii vin în vizită, fotoliul din pluș se poate transforma într-o canapea mica, deoarece este extensibil. 

Fotoliile speciale pentru copii devin interesante din momentul în care cei mici pot sta în șezut singuri. Există o selecție largă de modele cu diverse personaje de film de desen animat, cum ar fi ursuleț, cățeluș, pisicuță, căluț, șoricel etc. 

Alternativ, există modele pentru bebeluș cu îngerași sau fără un personaj specific, ci doar cu un design încântător. Materialul trebuie să fie ales corect, în special pentru o piesă de mobilier pe care copiii petrec mult timp. Trebuie să se simtă confortabil și, mai presus de toate, să fie lipsit de substanțe nocive. 

Cele mai citite articole

Acesta este plușul moale, care se curăță ușor. Unele modele sunt convertibile și pot fi transformate în canapele mici sau șezlonguri. Fotoliul pentru copii este foarte moale și ușor, sigur pentru copii, fără cadru dur. Este ideal nu numai pentru camera copiilor, ci și pentru mobilierul de grădiniță. Husa fotoliului pentru copii este detașabilă, este prevăzută cu fermoar și  se desface pentru a fi spălată, dacă este necesar.

Fotoliu copii extensibil din spumă moale

Fotoliile pentru copii, extensibile sunt fabricate din spumă moale și ușoară, care protejează copiii de răni în timpul utilizării. Partea extensibilă a fotoliului are o lungime de 80 cm când este desfăcută. Copiii adoră fotoliul extensibil, deoarece, poate fi ușor de transportat la locul ales atunci când se joacă, iar greutatea sa este de numai 2,2 kg. Produsul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1-5 ani, în funcție de înălțimea și greutatea copilului. Mobilierul pentru copii, este destinat copiilor, iar în ceea ce privește dimensiunea și designul, aparține unei camere pentru copii. 

Acest lucru este valabil mai ales pentru fotolii, deoarece un scaun sau fotoliu normal este mult prea mare pentru confortul copiilor. În afară de dimensiunea potrivită, ar trebui să acorzi atenție materialului atunci când cumperi fotolii și scaune pentru copii. 

Materialul din care sunt create fotoliile pentru copii este foarte stabil și robust, astfel încât piesa de mobilier să poată rezista în cazul în care copilul sare pe el. Fotoliile pentru copii trebuie să aibă un miez din spumă moale și un înveliș din material textil detașabil și lavabil. Astfel, nu va fi nicio problemă dacă fotoliul se murdărește în timp ce se joacă sau mănâncă ceva pe el. 

Cele mai citite articole