Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De ce anul acesta ar trebui sa ai un kimono cu tine?

De ce anul acesta ar trebui sa ai un kimono cu tine?

Un kimono pentru plaja poate fi pus peste un costum de baie, dar poate sa fie folosit si ca piesa vestimentara in alte tinute. Este confortabil si este cel care ajuta corpul sa aiba confort termic chiar si in cele mai calduroase zile.  

Kimonoul poate sa fie purtat peste costumul de baie si, inainte de a pleca in concediu la mare, fiecare persoana ar trebui sa se asigure ca are cateva modele pe care sa le poarte si sa le schimbe in momentul in care ajunge la plaja. Un astfel de articol vestimentar va fi potrivit inclusiv pentru o plimbare seara, pe malul marii, sau pentru petrecerile pe plaja.

Cum se combina corect un kimono?

O tinuta poate deveni stralucitoare cu ajutorul unui kimono. Se vor alege accesorii care sunt atragatoare si interesante, modele florale si modele cu animal print. Cerceii si inelele cu design asortat sunt de asemenea cele care aduc imaginii generale acel condiment dorit. 

Cele mai citite articole

La un kimono se va alege si coafura potrivita care sa se incadreze corect sub soarele arzator. Sunt recomandate coafurile clasice, relaxate, palariile de paie si sepcile de baseball. Cel mai trendy accesoriu al verii este un kimono de plaja. In plus, designerii prefera culorile tropicale si florale. 

Un kimono pentru plaja este o piesa vestimentara care poate schimba aspectul general al unei tinute intr-un mod frumos si rapid. Este de fapt o combinatie intre rochiile de vara si un blazer cu nasturi. Aceasta piesa vestimentara atat de versatila va transforma usor o tinuta clasica intr-una trendy, fara mari eforturi. 

Fanele minimalismului pot acorda atentie modelelor simple, fara taieturi speciale si fara modele sau pot pune un kimono cu modele la o tinuta monocroma tocmai pentru a-i aduce acel element special care sa o faca unica.

In oras, kimonoul poate fi purtat cu bermude si un top simplu. Kimonourile lungi sunt si ele elegante si vor inlocui blazerul pe timpul verii, oferind mai mult confort, datorita structurii sale volatile, care permite corpului sa dispuna de confort termic chiar si atunci cand aerul este extrem de cald, asa cum se intampla in mijlocul verii, cand termometrele stau foarte sus.

Cele mai citite articole