Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum sa faci cea mai buna alegere a specialistului pentru o interventie chirurgicala estetica?

De ceva timp te gandesti tot mai serios ca a venit momentul pentru o imbunatatire considerabila a aspectului tau fizic, astfel incat sa-ti ofere mai multa incredere in sine si sa scapi de acele momente, din pacate frecvente in care nu te-ai simtit deloc bine in pielea ta.

Si aceasta decizie cu siguranta nu este un moft, avand in vedere ca iti pui in ea toate sperantele ca iti va aduce acea schimbarea in bine pe care o astepti de atata timp in viata ta.

Indiferent  de ce tip de interventie chirurgicala estetica ai nevoie, fie ca este vorba despre o rinoplastie, lifting facial, marire, miscorare, reconstructie sani, liposuctie, abdominoplastie etc, trebuie sa te documentezi in detaliu despre tot ce presupune operatia prin care vei trece.

Un rol important il are, evident, alegera acelui chirurg estetician in mainile caruia iti incredintezi toate sperantele tale intr-o schimbare radicala in bine referitoare la aspectul tau fizic.

Cele mai citite articole

De aceea este foarte important ca atunci cand vei lua decizia finala si te vei programa pentru operatie sa ai cu adevarat convingerea ca totul va decurge bine, iar interventia chirurgicala iti va aduce acel plus considerabil de stima de sine de care ai atata nevoie. Asa ca intereseaza-te de clinicile de chirurgie estetica unde lucreaza specialisti experimentati, cu reputatie si afla cat mai multe informatii despre acestia, pentru a-l alege pe cel care sa raspunda nevoilor tale.

O lista scurta, cu cativa chirurgici esteticieni care ti-au atras atentia, este un inceput bun. Apoi, o consultatie la care sa ai o prima discutie cu fiecare dintre acestia va fi edificatoare pentru alegerea ta.

Explica-le amanuntit ce iti doresti sa schimbi la infatisarea ta si pune apoi toate intrebarile care sa te lamureasca foarte clar referitor la toate etapele prin care urmeaza sa treci, atat inainte, cat si dupa interventie, in perioada de recuperare. Modul cum vei primi raspunsurile dorite, disponibilitatea specialistului in a-ti oferi cu rabdare toate detaliile, raportul realist intre asteptarile tale de dupa interventie si rezultatele finale, atentionarea cu privire la riscuri, maniera in care reuseste sa iti ofere confortul necesar parcurgerii etapelor ce urmeaza si capacitatea acestuia de a-ti insufla incredere sunt esentiale pentru alegerea finala.

Iar daca inca eziti si nu ai convingerea ca esti cu adevarat pregatita, nu te panica. Ofera-ti suficient timp pentru a cumpani bine, pentru ca, din fericire, operatia nu este una de urgenta si vei trece prin ea doar atunci cand  vei fi cu adevarat pregatita.

Cele mai citite articole