Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum alegi cea mai potrivită agenție de turism din Sibiu?

Cauți oferte bune pentru vacanțe?Air Tour Travel este o agenție turism Sibiu cu o gamă variată de oferte de turism pentru vacanțe în Grecia, Bulgaria, Turcia, Egipt, Dubai, Maldive, litoralul românesc, la munte sau în Delta Dunării. Din ofertă poți alege un sejur Sunny Beach în Bulgaria, spre exemplu, cu autocarul din Deva, Alba, Sebeș, Sibiu, Vâlcea, Pitești, București. Ar trebui să mai știi că dacă ai copii cu vârsta până în 14 ani transportul este gratuit. Dacă visezi la o plajă însorită și la marea turcoaz, nu ezita să profiți de ofertele  ieftine și accesibile  pentru vacanțe  la mare în  Bulgaria.

Dacă preferi o vacanță all inclusive în Bulgaria, alege un sejur Sunny Beach și te vei bucura de frumoasa plajă aurie și de bucătăria apetisantă, care te vor fascina și vei dori să revii din nou și din nou. Nu pierde timp, răsfoiește ofertele de vacanță ale agenției de turism Sibiu. Există multe motive pentru a alege o vacanță în Bulgariași vei avea ocazia să petreci câteva zile fără griji și calm, departe de stresul vieții de zi cu zi. Fie că ești în căutarea de chilipiruri pentru o vacanță în Bulgaria sau un sejur la mare, vei găsi totul la agenția de turism Sibiu și la prețuri excelente. Ai încredere în agenția de turism și vacanța ta va fi frumoasă și convenabilă. Verifică ofertele de vacanță în Bulgaria și rezervă un sejur Sunny Beach.  Ideea agenției este să îți facă fiecare călătorie interesantă, excepțională și memorabilă. 

De ce să alegi un sejur Sunny Beach?

Cele mai citite articole

Sunny Beach este cel mai mare complex turistic din Bulgaria, la Marea Neagră. Cu hotelurile și complexele sale de apartamente situate de-a lungul plajei și ascunse în verdeață, Sunny Beach arată ca o oază magică. Stațiunea Sunny Beach este situată pe coasta sudică a Mării Negre, la aproximativ 30 km de centrul regional  Burgas, la 100 km de Varna – capitala Bulgariei și la 3 km de vechiul Nessebar. Este situat pe un golf semicircular larg, deschis spre est. La nord stațiunea este înconjurată de dealurile Stara Planina, care coexistă în armonie cu Marea Neagră, iar la sud se învecinează cu pitorescul Nessebar.

Plaja are o lungime de 8 km și o lățime de 30 până la 60 de metri, acoperită cu nisip fin și auriu și dune de nisip naturale. Aici cresc multe plante rare, marea este curată, fără pești periculoși. Temperatura medie a apei mării este de 20-26 grade Celsius, iar salinitatea sa este de două ori mai mică decât cea a Mediteranei. Soarele din lunile  mai și până în octombrie strălucește aproximativ 1700 de ore. Sunny Beach este câștigătorul premiului ecologic „Drapelul albastru” pentru beneficii dovedite pentru mediu, plaje și apă curate, aer proaspăt care vine din munții din apropiere. Un sejur Sunny Beach îți va oferi ocazia să admiri soarele și priveliștile de neuitat care se deschid în fața ta din catamaranul ce pleacă din portul Vechiului Nessebar. 

Cele mai citite articole