Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Comunitatea Your Consult invita antreprenorii pe platforma lor de consultanta

 Birocratia in Romania este greoaie, efectiv esti blocat intre cozi imense, dosare cu sine, documente redundante si atitudine negativa din partea functionarilor publici. O infiintare firma poate parea imposibil de atins, tocmai din acest motiv majoritatea oamenilor decid sa renunte la ideea de infiintare SRL, infiintare PFA sau infiintarea oricarei entitati juridice si comerciale din Romania. Nu te lasa dezamagit si nu permite sa faci parte din randurile oamenilor care il pun pe “Nu” in fata. Totul este posibil daca iti concentrezi energia in directia in care doresti sa ajungi si profesional este si mai simplu sa ajungi unde iti doresti daca apelezi la serviciile potrivite de consultanta in afaceri pentru o infiintare firma. 

     Scapa de drumuri la notar si toata procedura obositoare si chinuitoare alimentata de legislatia complexa si ambigua din tara noastra. 

    Apeleaza la consultanta specializata in domeniul afacerilor care poate fi oferita de o companie  cu o paleta extinsa de servicii intergrate precum e Your-Consult, si chinul unui proces de infiintare firma poate fi de domeniul trecutului. Uita de complexitate si bete in roate din partea autoritatilor. Imbratiseaza ideea online-ului si deja esti cu 3 pasi inainte. 

    Sute de oameni de afaceri si-au deschis drumul antreprenorial  prin servicii de  infiintare firma online si de consultanta oferita din partea specialistilor pe aceasta latura stufoasa a business-ului.  Fie ca este vorba de o infiintare SRL sau o de infiintare PFA, consultantul iti ghideaza pasii spre obtinerea certificatului constatator al afacerii tale. 

Cele mai citite articole

    Sarcinile tale sunt putine, trebuie sa gandesti managerial din start, sa te gandesti la o denumire adecvata business-ului tau care totodata te caracterizeaza, apoi sa te gandesti la un sediu social potrivit( daca intampini dificultati in acest aspect, o companie precum Your-Consult iti ofera solutia rapida prin serviciile de gazduire sediu social). Ultimul pas este acela de a pune la dispozitia specialistului o serie de acte necesare deschidere firma, acte necesare SRL, act necesare PFA, etc si apoi trebuie sa doar astepti. 

  Consultantul iti va intocmi dosarul aferent si apoi iti va pune la dispozitie acele documente necesare infiintare firma spre a le semna digital. Apoi vei primi feedback constant astfel incat sa te bucuri de timp personal fara sa te stresezi  cu alte proceduri.   

  Firma de consultanta ridica documentele finale si comunica cu institutiile relevante ale statului in numele tau si iti va preda certificatul de inmatriculare al societatii nou infiintate. 

  Avantaje infiintare firma online:

  • Infiintezi si modifice o firma de oriunde ai fi, poti fi si pe alt continent;
  • Nu-ti pierzi timpul cu deplasari inutile, nici macar la notar; 
  • Trimiti setul de acte necesare deschidere firma prin e-mail; 
  • Nu monitorizezi stadiul dosarului si nu iti pierzi timpul cu deplasari pe la Registrul Comertului ;
  • Ai un cost fix, nu te trezesti cu surprize si de achitat sume de bani suplimentare; 
  • Astepti feedback din partea consultantului in timp ce te ocupi de alte proiecte sau probleme personale;
  • Poti beneficia ulterior de alte servicii integrate, potrivite business-ului tau cum ar fi: contabilitate, deshidere conturi bancare, realizarea de web site-uri, aplicatii web etc. Toate aceste servicii sunt oferite  in scopul digitalizarii totale si cresterii increderii asupra afacerii tale. 

   Este foarte simplu sa devii un bun antreprenor daca stii sa iei decizia adecvata din start, iar decizia adecvata este infiiintarea firmei tale online.

Cele mai citite articole