Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Compleul de damă, un outfit modern, extrem de versatil

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, se mai poartă și acum cu frenezie compleuri de damă, lucru pe deplin înțeles având în vedere caracterul practic și comoditatea pe care le oferă aceste seturi vestimentare.

Unde ne îmbrăcăm cu un compleu?

Dacă în urmă cu mai multe zeci de ani un set de haine pentru femei format dintr-un sacou și fustă ori pantaloni era o ținută de purtat doar la job, acum un compleu se poartă în orice situație, în primul rând deoarece în acest fel doamnele și domnișoarele își pot exprima mai bine personalitatea.

Compleul a coborât din lumea corporatistă și a ajuns în zilele noastre chiar pe covorul roșu. Acest fapt se datorează multor vedete care au decis ca să renunțe la rochii în favoarea unor seturi vestimentare foarte elegante, deoarece astfel se simt mai puternice, mai libere, concomitent mai feminine, dar și mai sportive.

Este o mare diferență între un complet de damă și un costum de haine pentru bărbați. Cel puțin în acest an, 2019, ele sunt extrem de feminine, aproape deloc formale.

Un compleu de damă este alternativa perfectă la o rochie de seară și este un secret vestimentar care poate să scoată pe oricine din anonimat dacă este combinat cu accesoriile potrivite.

Compleul este perfect și pentru o adeptă a unui stil minimalist japonez, mai ales dacă este înveselit fie și doar printr-un singur element care are capacitatea de a sparge uniformitatea ținutei în cauză,scoțând-o din banalitate.

Compleurile de damă de ocazie, elegante, sunt cusute din din satin sau jacquard, culori îndrăznețe ce se diferențiază de costumele de afaceri unde domnește purpuriul, smaraldul, auriul sau argintiul.

Nu sunt de ignorat nici acele costume casual tricotate, confortabile pentru mers la shopping toamna sau la începutul primăverii..

Un costum elegant pentru femei în nuanțe de maro, cu o geantă de piele naturală și cercei metalici arată deosebit de elegant în orice situație este purtat.

Nu sunt de ignorat nici acele costume casual tricotate, confortabile.

Cele mai citite articole

Mai nou, se pot purta compleuri de damă chiar și cu pantofi sport. Este o extravaganță permisă pentru ținutele casual.

Versatilitatea acestor haine le fac să fie în trend și în continuare, ele putând fi găsite și în colecțiile propuse clientelor pentru 2020.

Evident că sunt cele mai potrivite haine pentru a fi purtate la locul de muncă, iar multe modele se încadrează în codul vestimentar de birou. Ele se pot purta cu o cămașă albă sau chiar cu un tricou sau o bluză și cu niște pantofi potriviți. Un astfel de outfit va face orice femeie să arate profesionist și să iasă în evidență la locul de muncă.

Pe de altă parte, un compleu de damă bine ales poate să fie purtat cu succes chiar și la o petrecere, mai ales dacă este realizat din materiale strălucitoare, opulente.

Ai câteva kilograme în plus? Alege să te îmbraci într-un compleu!

Avantajele compleurilor de damă sunt binecunoscute chiar și de acele femei care au o talie un pic mai plină, subliniind avantajele și ascunzând dezavantajele siluetei acestora.

Ideal ar trebui să fie alese niște compleuri xxl cu linii curate, drepte.

Compleuri pentru femei sunt confortabile și facilitează foarte mult alegerile de dimineață. Sunt mai ușor de accesorizat și extrem de comod de purtat.

E bine ca să aveți în garderobă diverse compleuri de damă, pentru fiecare ocazie în parte.

Asociate cu ținutele formale, pot constitui baza aspectului de zi cu zi al unei femei elegante, cu o puternică stimă de sine, care știe cu adevărat ceea ce vrea.Un sacou cu pantaloni sau cu o fustă cu lungimea ușor deasupra genunchiului poate să fie completată în funcție de împrejurarea în care vor fi îmbrăcate cu bijuterii delicate ori masive, inclusiv cu un ceas.

Compleurile de damă se pot purta alături cu o încălțăminte cu tocuri înalte dar și cu balerini, chiar și cu o pereche de încălțăminte sport.

Dacă vrei și tu asemenea seturi speciale de haine, găsești compleuri superbe la promoție pe site-ul Yves.Fashion. Comandă produsele favorite din această gamă chiar azi!

Cele mai citite articole