Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cinci idei de cadouri cu valoare sentimentală pentru cei dragi

Atunci când alegi un cadou pentru o persoană dragă trebuie să te gândești în primul rând la valoarea sentimentală a darului oferit. Încearcă să faci o alegere cât mai creativă, bazată pe amintirile pe care le aveți în comun și pe relația voastră de prietenie. Iar dacă ai nevoie de inspirație, iată câteva sugestii care te-ar putea ajuta!

O fotografie în ramă

Atunci când vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un cadou care să aibă o valoare sentimentală, trebuie să te gândești foarte bine ce fel de amintiri i-ar emoționa. O vacanță, un botez, o logodnă, o festivitate de absolvire – oricare dintre aceste momente poate stârni amintiri și trăiri în sufletul celor dragi. Așa că poți căuta o fotografie mai veche, care să surprindă o astfel de etapă din viața lor. După ce ai imprimat-o, caută o ramă potrivită pentru ea și pregătește cadoul, alături de un mesaj special.

Un lănțișor cu pandantiv

Bijuteriile pot avea uneori o valoare sentimentală mult mai mare decât o valoare financiară. Atunci când alegi o bijuterie pentru o persoană dragă, îți dorești ca ea să o poarte cu plăcere și să îi aducă aminte de tine. Tocmai de aceea, atunci când oferi în dar o bijuterie, ar fi ideal să alegi un model cu o anumită semnificație. Spre exemplu, poți opta pentru pandantive cu simboluri sacre, cum ar fi bijuteriile cu cruciulițe sau îngerași, care semnifică protecția divină. De asemenea, poți alege un pandantiv în formă de inimă, care să sugereze dragostea și afecțiunea pe care i-o porți unei persoane dragi.

Un tricou personalizat

Dacă vrei să aduci un zâmbet pe chipul unui prieten drag, îl poți surprinde cu un cadou personalizat, care îi aducă mereu aminte de tine. Iar cea mai bună variantă ar fi un tricou personalizat cu un mesaj amuzant, sau cu o fotografie care să îi stârnească anumite amintiri. De asemenea, poți personaliza un tricou și cu versurile unei piese preferate, cu porecla persoanei care va primi cadoul sau cu logo-ul unei trupe. Încearcă să eviți mesajele clasice și să îți pui creativitatea la contribuție, pentru a obține un joc de cuvinte cât mai interesant. Poți oferi cadouri personalizate persoanelor dragi cu orice ocazie, fie că este vorba de o aniversare, de o petrecere la birou sau de o sărbătoare în familie.

Un montaj video

Cele mai citite articole

De multe ori, cele mai apreciate cadouri sunt cele făcute din suflet, și în special cele pentru care depui un minim de efort și implicare. Iar un colaj video poate fi un cadou ideal pentru mama ta, pentru cel mai bun prieten sau chiar și pentru frații tăi. Alege cele mai amuzante sau emoționante momente pe care le-ați trăit împreună, unește-le într-un singur montaj video, alături de câteva mesaje și o melodie potrivită. În momentul în care vei oferi în dar acest montaj video, asigură-te că persoana care îl primește se află într-un loc liniștit, pentru a-l putea urmări cu atenție.

O carte 

De multe ori poți transmite o mulțime de mesaje emoționante cu ajutorul unor pasaje scrise de diverși autori, fie că este vorba de o poezie, un roman de dragoste sau chiar și o piesă muzicală. Iar dacă vrei să ajungi la inima unei persoane dragi, o poți surprinde cu un cadou special, oferindu-i o carte care să cuprindă o poveste emoționantă. Alege o carte care să transmită un anumit mesaj, o anumită trăire, și nu uita să scrii un mesaj pe primele pagini. Astfel, persoana care va primi aceasta carte se va gândi mereu la tine

Cadourile sunt întotdeauna o surpriză binevenită pentru cei dragi, însă, surpriza devine și mai frumoasă, atunci când darul oferit are o valoare sentimentală. Atunci când alegem un cadou pentru o persoană apropiată, este important să ne gândim la relația care ne leagă de acea persoană, la hobby-urile și interesele sale, dar și la amintirile pe care le avem împreună.

Cele mai citite articole