Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce sunt cartile de spiritualitate si cum se citesc corect?

Pe piata exista o gama variata de carti de spiritualitate si acestea necesita toata atentia din partea cititorilor fiind unele care au tot potentialul de a te ajuta sa evoluezi spiritual. Iata mai multe idei despre abordarea corecta a unei astfel de carti.

Ce gasesti in carti de spritualitate?

Cartile de spiritualitate sunt carti care te ajuta sa evoluezi psihic si in plan spiritual. Sunt foarte multe persoane care le cumpara doar pentru ca sunt la moda dar pentru ca nu le citesc corect, nu le inteleg si nu obtin niciun beneficiu nici macar de la cele mai bune carti de spiritualitate. Indiferent de tema pe care aceste carti o abordeaza este necesar sa acorzi atentie materialului pentru ca aceste carti nu se citesc la fel ca un roman politist de exemplu.

Citeste incet

Cele mai citite articole

Nu te grabi sa citesti cartea si incearca sa o citesti cat mai incet si cu atentie. In momentul in care citesti lent o carte care vizeaza puterea spirtiuala vei intele mai usor continutul integral. Chiar daca dureaza mai mult sa citesti o carte, uneori chiar cateva luni, important este sa beneficiezi de parcugerea acestui text. In aceasta perioada tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de ceea ce citesti. Pana cand vei ajunge la mijlocu volumului vei descoperi faptul ca traiesti mai mult decat ti-ai fi putut imagina vreodata

Atunci and citesti lent apare si propozitia sau fraza care iti va atrage atentia fata de toate celelalte. Atunci cand intalnesti o astfel de propozitie nu trebuie sa treci peste ci sa te concentrezi pe ea. Incearca sa vizualizezi textul din toate punctele de vedere si nu te grabi in procesul acesta.

Repeta textul

Poti lua unele cuvinte sau fraze pe care sa le repeti de mai multe ori incercand sa le intelegi cat mai profund. Poate la inceput nu au niciun efect insa vocea interioara iti va vorbi in final si va deschide noi usi de intelegere sau de revelatie.

Cartile de spiritualitate nu se limiteaza la rase, religii sau timp ci pot traversa toate aceste limite facandu-le sa se combine perfect impreuna. O carte foarte buna este cea care va trebui sa prezinte mesaje ce pot fi aplicate in toate societatile si culturile, pentru toate generatiile si in orice perioada de timp. Cartile pot fi clasificate pe categorii care reprezinta indicatori convenabili dar care nu surprind esenta inaltarii spirituale. De asemenea, cartile religioase sunt in general limitate la anumite dogme in timp ce spritualitatea este o notiune universala. Scopul acestor carti este de a te ajuta sa obtii o contiinta superioara si o alt fel de constientizare despre lumea din jur si despre viata in general.

Cele mai citite articole