Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce poti face atunci cand lucrul de acasa nu ti se pare suficient de productiv?

Sunt persoane care considera ca lucrand de acasa pot economisi banii pe chirie si pe intretinerea unui spatiu de birouri, ceea ce se si intampla, insa unele persoane pur si simplu nu pot sa lucreze de acasa. Sursele de distragere sunt prea multe, copiii pot sa nu inteaga si sa vina des in camera in care se afla biroul, poate fi mai tentant sa te uiti la TV decat sa lucrezi, iar in aceasta situatie lucratul de acasa nu reprezinta o solutie. Daca esti in capitala, poti apela spre exemplu la un birou de inchiriat in Bucuresti.

Iata ce poti face atunci cand simti ca nu esti suficient de productiv cand lucrezi de acasa.

Incearca sa elimini sursele de distragere

In cazul in care copiii reprezinta o sursa de distragere poti sa stabilesti un program in care acestia nu au voie sa interactioneze cu tine decat daca este foarte urgent. Astfel, ei vor intelege ce inseamna responsabilitatea, dar si cum sa faca diferenta intre o situatie urgenta si una normala care poate sa sufere amanare. Spre exemplu, vor intelege ca a se juca cu tine nu este urgent si nici sa iti arate noile desene facute, pentru ca pot face asta mai tarziu, insa atunci cand mancarea da pe foc sau se simte miros de gaz in casa situatia este una urgenta si au nevoie de ajutor pe loc.

Cele mai citite articole

Apeleaza la un birou de inchiriat in Bucuresti

Daca locuiesti in capitala, un birou de inchiriat in Bucuresti poate fi cea mai buna solutie pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa identifici un spatiu care ti se potriveste si sa mergi zilnic sa lucrezi acolo. Acest sfat este adaptabil pentru orice oras al tarii, ceea ce inseamna ca nu este neaparat sa locuiesti in Bucuresti pentru a te bucura de propriul birou. Lucrand intr-un mediu special adaptat pentru munca, vei fi mult mai productiv si nu exista factori care sa iti distraga non stop atentia. In plus, iti vei impune mai usor un program pe care sa il respecti si avantajul este ca mai iesi din cand in cand din casa.

Elimina tehnologia care iti distrage atentia

Chiar daca stii ca nu poti sta fara telefon, nu trebuie sa il scoti complet din camera ci este suficient sa dezinstalezi aplicatiile care iti atrag atentia cum ar fi Facebook si Instagram. In felul acesta nu vei mai fi tentat sa verifici notificarile din 5 in 5 minute. De asemenea, impune-ti perioade de lucru. Vei lucra o ora fara pauza? Dupa o ora de lucru fara pauza iti poti oferi o recompensa de 10 minute in care sa faci ce vrei tu.

Cele mai citite articole