Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are vica blochina 2020

Introducere

Vica Blochina este o actrita si cantareata romanca cunoscuta pentru rolurile sale in muzicile si videoclipurile sale. Din anul 2004, Blochina a devenit una dintre cele mai populare artiste din Romania si este de asemenea un nume important in teatru si film. Ideea de a lansa o muzica si videoclipuri de-a lungul anilor a venit din dorinta de a-si exprima sentimentele si de a comunica cu publicul nasul sau. In ultimii 16 ani, Vica Blochina a captat atentia publicului prin muzica sa, videoclipurile sale, actiunile sale caritabile si bineinteles, prin personalitatea sa.

Cariera si colaborarile muzicale

Vica Blochina s-a alaturat muzicii in 2004. A urmat cursurile Liceului de Muzica din Bucuresti si a absolvit cu succes in 2008. Apoi a colaborat cu mai multi artisti din Romania, inclusiv cu artisti internationali precum Carl Orff. Incepand din 2009, Blochina s-a lansat pe cont propriu, lansand videoclipuri si muzica, inclusiv piese ca "Dansam", "Luna", si "Striga". A castigat, de asemenea, mai multe premii pentru muzica si videoclipurile sale, inclusiv premii MTV si premii de muzica locala.

Activitati caritabile

In plus fata de muzica si actoria sa, Vica Blochina este implicata si in viata caritabila. A luat parte la mai multe campanii de caritate si lupte pentru drepturile copiilor si pentru protectia animalelor. In plus, ea si-a asumat pozitia sa ca un simbol al luptei pentru drepturile femeilor. Blochina promoveaza, de asemenea, drepturile femeilor in muzica si a contribuit la mai multe campanii de educatie in lumea muzicii.

Imaginile si stilul Vica Blochina

Cele mai citite articole

Vica Blochina a devenit cunoscuta pentru imaginile sale si stilul sau inconfundabil. Ea poarta haine stilate si accesorii care reflecta personalitatea sa excentrica. De asemenea, ea poarta parul lung si ondulat, purtand adesea coafuri extravagante si colorate. In videoclipurile sale, costumul si coregrafia ei sunt mereu unice si de impact.

Succesul international al Vica Blochina

Vica Blochina a devenit un nume de referinta in lumea muzicii, captand atentia publicului international. Ea a cantat si a colaborat cu mai multi artisti in intreaga lume, inclusiv cu artisti precum Tony Bennett si Wyclef Jean. Ea a fost invitata de mai multe ori sa participe la Festivalul de la Cannes, sustinandu-si piesele postate pe contul de YouTube. Cu toate acestea, cea mai mare realizare a Vica Blochina a fost castigarea premiului Golden Globe pentru Melodia Anului in 2016 pentru piesa "Striga".

Cati ani are Vica Blochina in 2020?

In prezent, Vica Blochina are 32 de ani. Ea a implinit varsta de 30 de ani in 2018, apoi a continuat sa se bucure de succes in lumea muzicii si a teatrului. In plus fata de muzica si filmele sale, ea a fost implicata si in mai multe proiecte caritabile, ajutandu-i pe cei aflati in nevoie si luptand pentru drepturile femeilor. In prezent, Blochina traieste in Bucuresti si se pregateste sa se lanseze in domeniul scrisului.

Concluzie

Vica Blochina a castigat in ultimii 16 ani, atentia publicului prin muzica si videoclipurile sale unice. Cu toate acestea, ea a devenit mult mai mult decat doar o artista, devenind un simbol al luptei pentru drepturile femeilor si al ajutorului pentru cei aflati in nevoie. La 32 de ani, Vica Blochina este una dintre cele mai populare vedete din Romania si continua sa invete publicul cu muzica si actiunile sale caritabile.

Cele mai citite articole