Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are ramona olaru

Prezentarea Ramonei Olaru

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute si talentate actrite romanesti. A debutat in lumea filmului in anul 2004, cand a jucat in filmul "Inima de Tigan". Cei care i-au urmarit cariera de-a lungul timpului au putut remarca calitatile si abilitatile sale actorice, dar si talentul sau de a se transforma in diverse personaje.

Cati ani are Ramona Olaru?

Ramona Olaru are, in prezent, 43 de ani. S-a nascut in anul 1977 si a crescut in orasul Iasi. La o varsta frageda, Ramona si-a dat seama ca vrea sa faca ceva cu viata ei. Asa ca, in anul 1998 si-a terminat studiile de actorie si s-a mutat la Bucuresti, unde a inceput sa-si urmeze visul.

Cum a debutat?

Primul sau rol a fost in filmul "Inima de Tigan", din 2004. Rolul sau a fost foarte bine primit de publicul din Romania, iar filmul s-a bucurat de un mare succes. Ulterior, Ramona a mai jucat in cateva filme, printre care "Poveste de cartier" si "Dragoste cu scandal".

Aparitii la televiziune

In afara de aparitiile sale in filme, Ramona Olaru a mai aparut si in cateva seriale tv. A jucat in "Vorbeste lumea", "O noua viata" si "La Bloc". Aceste aparitii au contribuit la popularitatea ei, iar multi telespectatori s-au indragostit de Ramona si de personajele sale.

Aparitii in videoclipuri

Cele mai citite articole

Ramona Olaru a aparut si in cateva videoclipuri muzicale. Unul dintre acestea a fost "Totul e perfect" al trupei Vita de Vie, care a devenit foarte popular. Videoclipul a primit o multime de vizualizari si a contribuit la popularitatea Ramonei.

Premii

In anul 2009, Ramona a primit premiul pentru cea mai buna actrita in cadrul Galei Filmului Romanesc, pentru rolul ei din filmul "Dragoste cu scandal". A mai fost nominalizata la aceasta gala si in anii urmatori, insa nu a mai reusit sa castige. In prezent, Ramona contionua sa joace in diverse filme si sa apara in videoclipuri, fiind una dintre cele mai apreciate actrite din Romania.

Proiecte actuale

In prezent, Ramona Olaru se pregateste pentru un nou proiect. Ea va juca in serialul "Iubiri secrete", care va fi lansat in curand. Ramona va interpreta rolul unei mame al carei copil a fost rapit si este hotarat sa-l gaseasca. Serialul va fi difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Concluzie

Ramona Olaru este una dintre cele mai talentate actrite din Romania. In prezent, ea are 43 de ani si continua sa joace in filme si sa apara in videoclipuri. Ea a castigat un premiu pentru cea mai buna actrita si este mereu prezenta pe marile ecrane. Ramona se pregateste acum pentru un nou proiect care va fi lansat curand, asa ca ramane de vazut ce surprize mai are in store pentru noi.

Cele mai citite articole