Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are loredana groza

Cati ani are loredana groza

Date biografice

Loredana Groza este o vedeta romaneasca, cunoscuta publicului larg din industria muzicala a Romaniei. S-a nascut pe data de 12 octombrie 1975, in Bucuresti, si are in prezent 45 de ani. Este fiica lui Marius Groza, un fost fotbalist si antrenor de fotbal. Mama sa a fost o actrita si cantareata, care s-a stins din viata in prezent. Loredana Groza a copilarit in Bucuresti, unde a luat lectii de canto si muzica de la o varsta frageda. A avut un frate, care a decedat de cancer in 2009.

Cariera muzicala

In anul 1990, Loredana Groza a lansat primul sau album "Loredana Groza", care a fost un mare succes si a produs single-ul de top "Tu esti iubirea mea". De atunci, ea a lansat mai multe albume si piese care au fost apreciate de publicul din Romania si din strainatate. Primul sau album solo, "Dragoste cu preț", a primit discul de platina si a produs hituri precum "Dragostea ta", "Tot ce vreau" si "M-am saturat".

Premii si realizari

In cei peste 25 de ani de cariera muzicala, Loredana Groza a castigat numeroase premii si distinctii. In anii 2000 a castigat premiul "Cel mai bun artist solo" la Romanian Music Awards si de atunci a castigat peste 20 de premii in total. De asemenea, a lansat mai mult de 15 albume si peste 80 de single-uri care au fost premiate si apreciate de publicul din intreaga lume. Intr-un interviu acordat in 2011, ea a declarat ca obiectivul sau este sa produca muzica care sa vorbeasca despre dragoste si sa le inspire oamenilor o stare pozitiva.

Activitatea extrasportiva

Cele mai citite articole

Loredana Groza este implicata si in activitati extrasportive. Este consilier in cadrul "Fundatiei Loredana Groza" si a realizat mai multe proiecte pentru ajutorarea copiilor si a tinerilor din Romania. In ultimii ani, ea si-a dedicat timpul si energia sa sprijinirii si promovarii tinerilor artisti si a organizat mai multe evenimente in tara sa. De asemenea, Loredana Groza a lansat in 2018 un program de voluntariat pentru a ajuta copiii din Romania si din strainatate.

Implicarea in viata politica

Loredana Groza a fost implicata si in viata politica a Romaniei. In anul 2004, ea a candidat pentru presedintia Romaniei, fiind prima femeie care a candidat pentru aceasta pozitie. Candidatura sa a fost sustinuta de mai multi lideri politici si a primit un vot de incredere din partea multor romani. De asemenea, Loredana Groza a fost una dintre vedetele care au sustinut "Miscarea Pentru Romania", o miscare politica romaneasca fondata in anul 2012.

Viatza personala

In ceea ce priveste viata personala a lui Loredana Groza, aceasta este casatorita cu un om de afaceri roman din Bucuresti, cu care sotul sau are 2 copii, un baiat si o fata. Ea se ocupa de familia sa si de cariera ei muzicala si nu se implica in scandaluri sau alte evenimente similare. De asemenea, aceasta este membru al organizatiei caritabile "Fundatia Loredana Groza", care se ocupa de educatia copiilor si de ajutorarea lor financiar.

Concluzie

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Are 45 de ani si este casatorita cu om de afaceri roman si are 2 copii. Ea este implicata in mai multe proiecte caritabile si a candidat chiar pentru presedintia Romaniei. In 25 de ani de cariera, a lansat mai mult de 15 albume si peste 80 de single-uri si a castigat peste 20 de premii si distinctii. Loredana Groza este un exemplu de urmat pentru toti cei care vor sa produca muzica si sa aiba o cariera de succes.

Cele mai citite articole