Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are lora

Cine este Lora?

Lora este o actrita, cantareata si model din Romania, cunoscuta pentru rolurile sale in diferite filme si pentru colaborarile sale cu artisti de top din industria muzicala. Ea a devenit cunoscuta in anul 2009, dupa lansarea primului sau album de muzica, "La vita e bella". Din acel moment, name-ul ei a devenit sinonim cu succesul si stralucirea, ajungand sa fie unul dintre cei mai admirati si respectati artisti din Romania.

Cati ani are Lora?

Lora are 35 de ani. S-a nascut pe data de 12 iunie 1985 in Bucuresti, Romania si a crescut intr-o familie de muzicieni si artisti. De la o varsta frageda, Lora a fost interesata de muzica si a inceput sa cante la pian la varsta de doar cinci ani. La varsta de 15 ani, a inceput sa participe la concursuri de talente si a inceput sa se afirme ca artista.

Cariera lui Lora

La varsta de 19 ani, Lora s-a alaturat echipei de producatori muzicali si a inceput sa lucreze la primul sau album, "La vita e bella". Albumul a produs melodii de succes precum "Dragostea ramane", "Frumusetea ta" si "Cade noaptea". Impreuna, aceste piese au cucerit inimile a milioane de fani din intreaga lume, facand-o pe Lora sa devina cunoscuta pe plan international. De atunci, Lora a lansat sase albume, inclusiv albumele "La vita e bella" si "Mai frumos", care au primit recenzii pozitive din partea criticilor muzicali.

Colaborarile lui Lora

Cele mai citite articole

Lora a facut numeroase colaborari cu artisti din intreaga lume, inclusiv cu Madalina Manole, Andra, Giulia si Horia Brenciu. In anul 2013, Lora a inregistrat piesa "Vino la mine". Piesa a fost inclusa pe albumul lui Giulia, intitulat "Fericirea mea". In anul 2016, Lora a lansat piesa "Tu", o colaborare cu artistul Horia Brenciu. Aceasta piesa a devenit unul dintre cele mai bine vandute single-uri din Romania.

Filmele in care a aparut Lora

In afara de muzica, Lora a jucat in mai multe filme si emisiuni TV. A aparut in filme precum "Omul de pe drumul de fier", "Omul de pe luna" si "Paradisul in direct". De asemenea, a jucat roluri in mai multe emisiuni de tv, precum "Omul de pe luna", "Omul de pe drumul de fier" si "Paradisul in direct". A jucat si roluri in mai multe reclame publicitare si videoclipuri muzicale.

Premiile lui Lora

Pe langa succesul obtinut in muzica, Lora a fost distinsa cu numeroase premii si distinctii. In anul 2010, a castigat premiul MTV European Music Awards pentru Cea mai buna artista din Romania. De asemenea, a primit premii la Premiile Gopo si Premiile MTV Romania pentru rolurile sale in filmele si emisiunile TV. In anul 2016, a fost desemnata "cel mai bun muzician al anului" in cadrul premiilor Gopo.

Final

Lora este un artist talentat si versatil care a cucerit inimile a milioane de fani din intreaga lume. La varsta de 35 de ani, Lora este unul dintre cei mai respectati si admirati artisti din Romania, fiind recunoscuta pentru muzica si filmul sau. Cu munca ei constanta si talentul sau, Lora se bucura de succes si recunoastere internationala si planuieste sa continue sa-si urmeze visul si sa se extinda in continuare in industria muzicala si cinematografica.

Cele mai citite articole