Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are iulia albu

Prezentare

Iulia Albu este o actrita si prezentatoare de televiziune din Romania. A debutat in industria media in anul 2004 si de atunci a jucat in numeroase filme si emisiuni TV. Intre anii 2008 si 2011 a fost prezentatoarea emisiunii de divertisment „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. De asemenea, in anul 2009 a primit premiul pentru cea mai buna actrita la Gopo, premiul national pentru cinematografie. Iulia Albu a devenit din ce in ce mai cunoscuta pe plan international. A jucat in numeroase producții de succes, care au reușit sa adune un public numeros. Acum, multi se intreaba cati ani are Iulia Albu.

Biografia

Iulia Albu s-a nascut in data de 6 aprilie 1982, in Bucuresti. Tatal ei a fost om de afaceri si mama ei, profesoara. A absolvit liceul Petre Ispirescu din Bucuresti si mai apoi a urmat cursurile facultatii de Teatru si Film, in cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti. A luat parte la numeroase concursuri de teatru, castigand premiul I la Festivalul International Nottara din Bucuresti in anul 2004.

Cariera

Iulia Albu a inceput sa studieze teatrul in anul 1998, in cadrul programului de teatru „Teatru si Arta Dramatica” al Universitatii „Spiru Haret” din Bucuresti. In anul 2004 a debutat la cinema in „The Shallows”, un film regizat de Alexandru Tatos. A jucat apoi in numeroase productii cinematografice, precum „Married to the Mob”, „Amintiri din Epoca de Aur” si „Povestea lui Bucur”. In anul 2008 a prezentat emisiunea de divertisment „Te cunosc de undeva”, care a fost un adevarat succes. A castigat premiul Gopo pentru cea mai buna actrita in anul 2009, la Festivalul International de Film de la Cluj-Napoca. In anul 2011 a prezentat emisiunea „Star Matinal”, la care s-au alaturat mai multi vedete. A mai jucat in productii precum „Dincolo de cuvinte”, „Cum sa-ti spui dragostea” si „Lacrimi de Iubire”. In 2011 s-a alaturat echipei PRO TV pentru a prezenta emisiunea „La Maruta”.

Prezent

Cele mai citite articole

Iulia Albu este in prezent prezentatoarea emisiunii „La Maruta”, de la PRO TV, unde se afla de aproape 10 ani. Este una dintre cele mai recunoscute prezentatoare din Romania. In anul 2020 a lansat un album de muzica, intitulat „Daca dragostea ar fi”, care a primit numeroase recenzii pozitive de la criticii de muzica. Iulia Albu este activa pe retelele de socializare si are mai multe milioane de urmaritori pe Instagram.

Viata privata

Iulia Albu este casatorita cu medicul plastician Adrian Alexandrescu, cu care are un baiat. Sotul Iuliei Albu a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii „Carol Davila” din Bucuresti. Sotii s-au casatorit in anul 2008 si in 2018 au devenit parintii unui baietel. Casatoria lor este una dintre cele mai mediatizate din Romania. Cuplul a fost invitat la numeroase evenimente de lux si s-a bucurat de aprecierea publicului.

Cati ani are Iulia Albu

Iulia Albu are in prezent 38 de ani. A debutat in anul 2004 si de atunci a devenit din ce in ce mai cunoscuta pe plan national si international. A jucat in numeroase productii de succes si a prezentat emisiuni de divertisment. In prezent este prezentatoarea emisiunii „La Maruta” de la PRO TV si este casatorita cu medicul plastician Adrian Alexandrescu.

Cele mai citite articole