Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are gabriela cristea

Gabriela Cristea: biografie scurta

Gabriela Cristea s-a nascut pe 22 februarie 1981, in Bucuresti, Romania. Inca de la o varsta frageda, Gabriela a fost un om creativ si curios, care s-a remarcat prin talentul sau artistic si abilitatile sale excelente de comunicare. A absolvit cursurile liceului Teoretic Dimitrie Cantemir din Bucuresti si a urmat apoi Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti. Dupa terminarea facultatii, a inceput sa lucreze ca avocat.

Cariera televizata a Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a devenit cunoscuta in Romania si in afara tarii, in urma activitatii sale in televiziune. Incepand cu anul 2004, a fost prezentatoare a diferitelor emisiuni de divertisment si talk-show-uri. In prezent, este prezentatoare vedeta a emisiunii „Te vreau langa mine”, difuzata de Kanal D. De asemenea, a mai prezentat „Acces Direct” si „Vorbeste lumea”. Este considerata una dintre cele mai iubite vedete si prezentatoare din Romania.

Viata personala a lui Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a avut o relatie cu renumitul prezentator de televiziune Teo Trandafir, insa cei doi s-au despartit in anul 2013. Acum, este casatorita cu Tavi Clonda, unul dintre cei mai cunoscuti impresari din Romania. Cei doi au un baietel impreuna, Denis, care s-a nascut in anul 2016. Gabriela Cristea mai are o fiica, Elena, din prima ei casatorie, cu Ovidiu Sandor.

Realizarile personale ale lui Gabriela Cristea

Cele mai citite articole

Gabriela Cristea a reusit sa se remarce in lumea televiziunii prin talentul si pasiunea pe care le-a pus in tot ceea ce face. A castigat mai multe premii importante, printre care Premiul pentru cea mai buna prezentatoare TV in anul 2011 si Premiul pentru cel mai bun prezentator in anul 2012. De asemenea, este un membru activ in mai multe cauze sociale, inclusiv sustinerea persoanelor cu dizabilitati si a copiilor fara adapost.

Cariera de scriitor al lui Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a lansat o carte de memorii in anul 2013, intitulata „Cum e sa fii Gabriela Cristea”. Cartea a fost foarte bine primita de public si a devenit un bestseller. In prezent, are de gand sa scrie si alte carti, deoarece adora sa scrie si sa se exprime prin intermediul cuvintelor. De asemenea, a mai scris o carte de retete culinare, numita „Taste of Gabriela”.

Stilul de viata al lui Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este in general un om sociabil, care iubeste sa petreaca timpul liber alaturi de familia sa si de prieteni. Este foarte activa si se bucura de sport. Din cauza programului sau solicitant, practica sporturi de intretinere, precum inotul si alergatul. De asemenea, ii place sa prinda ocazii sa se relaxeze si sa iasa in natura.

Cati ani are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea are, in prezent, 39 de ani. S-a nascut pe 22 februarie 1981 si incepe sa implineasca 40 de ani in 2021. Inca mai arata fantastic si este unul dintre cei mai iubiti oameni din industria televiziunii din Romania.

Cele mai citite articole