Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are florin piersic

Cati ani are florin piersic

Florin Piersic – o prezentare

Florin Piersic este un actor si cantaret roman, nascut pe 5 mai 1949, care a cucerit mii de spectatori si admiratori de-a lungul anilor. Cariera sa a inceput in anii ’60 si a continuat sa straluceasca pana azi. De-a lungul timpului, actorul a primit numeroase premii si distictii, fiind unul dintre cei mai apreciati si talentati actori romani.

Inceputurile carierei sale

Florin Piersic a fost descoperit la varsta de 13 ani, cand a intrat in atentia publicului cu aparitia sa in spectacolul de teatru "Masa, Scaune si Lumina". Uimit de talentul sau, publicul a inceput sa il admire si sa il indrageasca. Actorul a mai jucat in mai multe piese de teatru, cum ar fi "Lacul Lebedelor" sau "Dupa melci".

Cariera sa cinematografica

In anii ’70, Florin Piersic si-a inceput cariera si pe micile ecrane si a aparut in numeroase filme. De la comedii, precum "Berceni, 10", la drame, precum "Gheorghe Lazar", actorul a cucerit inimile romanilor cu interpretarile sale. Pe langa peliculele romanesti, Florin Piersic a mai avut un rol important si in filmul "Fanny", film pe care l-a interpretat alaturi de celebrul actor francez Patrick Dewaere.

Cursa spre glorie

Cele mai citite articole

In anii ’80, Florin Piersic a devenit o vedeta si nu a mai incetat sa fie admirat si apreciat. A cucerit publicul prin rolurile sale din pelicule precum "Omul lup", "Nea Marin Miliardar" sau "Liceenii Rock’n’Roll". Nu a ezitat niciodata sa faca ceea ce ii place si sa se asume in fata publicului.

Aparitiile de pe micile ecrane

Cantaretul si actorul, Florin Piersic, a aparut si in mai multe emisiuni TV, precum "Vine Politia", "Fara reguli", "Te cunosc de undeva" sau "Din dragoste cu… Florin Piersic". A primit in mai multe randuri premii pentru rolurile sale si a ramas unul dintre actorii romani cei mai apreciati si indragiti.

Viata personala si activitatile sale

Florin Piersic isi petrece timpul liber intr-un stil modest. Isi ia masa la restaurantele preferate si viziteaza muzeele. In anii ’90, actorul s-a dedicat si activitatilor caritabile, fiind implicat in numeroase proiecte de binefacere. Acesta se afla si in prezent in activitate si publica in mod regulat pe contul sau de Instagram.

Cati ani are Florin Piersic?

Florin Piersic are in prezent 71 de ani. Actorul a cucerit publicul de-a lungul anilor prin talentul sau si prin capacitatea sa de a se reinventa. Interpretarile sale sunt si in prezent foarte apreciate si urmarite. Florin Piersic ramane unul dintre cei mai indragiti si respectati actori romani.

Cele mai citite articole