Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are delia matache

Cati ani are delia matache

Prezentare

Delia Matache este o artista muzicala romanca care de-a lungul anilor a cucerit publicul cu piesele ei. Nascuta pe 28 februarie 1986, ea se bucura de un succes incontestabil pe scena muzicala, fanii ei fiind prezenti in toata lumea. Acest succes al sau se datoreaza atat datorita vocei sale, cat si datorita faptului ca reuseste sa creeze melodii care se potrivesc cu stilul si gusturile diversilor ascultatori.

Inceputul carierei

Delia Matache a debutat in muzica in anul 2004, atunci cand a lansat primul sau album intitulat „Sculptez in versuri”. Acest album a facut-o cunoscuta si a adus-o pe lista topurilor muzicale. De-a lungul anilor, Delia a lansat mai multe single-uri si albume, toate fiind bine primite de publicul sau. In anul 2012, Delia a lansat primul videoclip, „Dragostea ramane”, care a devenit viral si a adus-o pe lista cunoscutei.

Premiul MTV Europe Music Awards

Delia a devenit cunoscuta national si international in anul 2015, cand a primit premiul MTV Europe Music Awards. Acest premiu a fost pentru piesa sa „Inima Nu-mi Spune”, care a devenit un adevarat hit in Romania. De atunci, Delia a primit numeroase premii si distinctii, iar piesele sale au fost difuzate in intreaga lume.

Stilul muzical

Cele mai citite articole

Stilul muzical al Deliei Matache se caracterizeaza prin versuri profunde si melodii inovatoare. Ea abordeaza teme legate de dragoste si prietenie, dar si de probleme sociale si de actualitate. Fiecare piesa este unica in felul sau, cu versuri care fac ca ascultatorii sa se poata identifica cu ele.

Colaborari

Delia Matache a realizat si numeroase colaborari cu artisti straini, precum si cu artisti romani. Printre acestia se numara Irina Rimes, Loredana Groza, Elena Gheorghe si multi altii. Aceste colaborari au ajutat-o sa-si consolideze statutul de artist si sa-si atinga publicul international.

Proiecte actuale

In prezent, Delia Matache lucreaza la mai multe proiecte, cum ar fi lansarea unui nou album si participarea la numeroase festivaluri muzicale. De asemenea, ea continua sa lanseze piese care se bucura de popularitate in randul fanilor sai. Delia Matache este, fara indoiala, una dintre cele mai talentate si iubite artiste din Romania si continua sa-i captiveze pe fanii ei cu vocea si talentul sau muzical.

Cati ani are Delia Matache?

Delia Matache are in prezent 34 de ani. Ea s-a nascut pe 28 februarie 1986, in Bucuresti. De-a lungul anilor, Delia a fost o prezenta constanta pe scena muzicala, fiind recunoscuta pentru talentul sau si pentru contributia pe care a adus-o acestei scene.

Cele mai citite articole