Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are cristina batlan

Cine este Cristina Batlan?

Cristina Batlan este o vedeta din Romania si a devenit cunoscuta in urma aparitiilor sale in seriale precum „Las Fierbinti”, „Umbre”, „La Bloc” si „Bacalaureat”. In prezent, ea joaca in serialul de comedie „Celebrity Show” si a devenit una dintre cele mai mari vedete din Romania. Cristina Batlan este, de asemenea, o artista muzicala, cunoscuta pentru hiturile sale cum ar fi „Ciresica”, „Tot ce vrei” si „Inima mea”.

Cati ani are Cristina Batlan?

Cristina Batlan este in prezent in varsta de 29 de ani. S-a nascut in orasul Botosani, Romania, pe data de 18 mai 1990 si a crescut in zona rurala. La varsta de 14 ani s-a mutat in Bucuresti pentru a-si urma studiile si a-si incepe cariera artistica.

Ce cariera artistica are Cristina Batlan?

Cristina Batlan a inceput cariera sa artistica in anul 2007, la varsta de 17 ani, cand a aparut in serialul „Las Fierbinti”. De atunci, a jucat in mai multe seriale de televiziune si a lansat mai multe piese muzicale. A devenit unul dintre cei mai populari actori din Romania, fiind recunoscuta pentru rolurile sale in serialele de succes precum „Umbre”, „La Bloc” si „Bacalaureat”.

Ce realizari a avut Cristina Batlan?

Cele mai citite articole

Cristina Batlan a castigat mai multe premii si recunoastere de-a lungul carierei sale. In anul 2009, a fost numita cea mai buna actrita in cadrul Festivalului de Film de la Bucuresti, iar in anul 2011 a primit premiul pentru cea mai buna actrita la Gala Premiilor Gopo. In 2012, a lansat albumul sau de debut, intitulat „Ciresica”, care a fost un mare succes.

Ce face in prezent Cristina Batlan?

In prezent, Cristina Batlan joaca in serialul de comedie „Celebrity Show”, care se difuzeaza in Romania. De asemenea, ea lucreaza la piesele sale muzicale, iar in 2019 a lansat albumul „Tot ce vrei”. Ea este, de asemenea, implicata in mai multe campanii si proiecte de caritate, in special in Romania.

Concluzie

Cristina Batlan este una dintre cele mai populare vedete din Romania si una dintre cele mai talentate artiste. Ea este in prezent in varsta de 29 de ani si a castigat mai multe premii pentru cariera sa artistica. Ea joaca in serialul de comedie „Celebrity Show” si lucreaza la piesele sale muzicale. De asemenea, Cristina Batlan este implicata in mai multe campanii si proiecte de caritate.

Cele mai citite articole