Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are claudia puican varsta

Claudia Puican – o prezentare

Claudia Puican este o actrita romana, nascuta la 12 februarie 1964 in Bucuresti. A urmat cursurile Scolii Populare de Arta Dramatica din Bucuresti, iar activitatea sa artistica a inceput in urma cu aproximativ 35 de ani. De-a lungul carierei sale, Claudia a avut numeroase roluri in spectacole de teatru, filme si emisiuni TV. Pe langa cariera sa artistica, Claudia si-a dedicat si o buna parte din timp si energie promovarii si sustinerii teatrului romanesc.

Cati ani are Claudia Puican?

Claudia Puican a implinit in acest an 56 de ani. Desi a trecut prin mai multe schimbari in viata sa, Claudia a ramas la fel de entuziasmata si energica, ca la inceputul carierei sale. In prezent, Claudia Puican locuieste in Bucuresti si se dedica, ca de obicei, scenelor, filmului si televiziunii.

Rolurile lui Claudia Puican

Claudia Puican a avut numeroase roluri in teatru, filme si emisiuni TV. Pe langa rolurile sale principale, Claudia si-a facut remarcata si prin aparitiile sale in seriale de televiziune. Printre cele mai populare seriale in care a jucat se numara "Povestea unei Dragoste" si "Destinatie Finala". De asemenea, Claudia a avut roluri in mai multe filme, inclusiv "Un Mai Bun Inceput", "O Viata Mai Buna", "Cei trei purcelusi" si "The Missing Piece".

Realizarile si implicarea lui Claudia Puican in teatru

Cele mai citite articole

Claudia Puican a obtinut numeroase premii pentru prestatia sa de pe scena, inclusiv Premiul pentru cea mai buna actrita, acordat de Asociatia Teatrului Roman in anul 1995. De-a lungul carierei sale, Claudia a sustinut si promovat teatrul romanesc prin participarea la numeroase evenimente si proiecte. De asemenea, Claudia a organizat si a sustinut spectacole pentru copii si a promovat arta teatrala printre tineri.

Vietile personale ale lui Claudia Puican

Claudia Puican este casatorita de aproximativ 10 ani cu regizorul Andi Vanc. Ei au impreuna o fiica, pe nume Maria, in varsta de 8 ani. Pe langa cariera sa artistica, Claudia se bucura de momentele petrecute alaturi de familia ei, de calatorii si de hobby-urile sale, inclusiv lectura si ciclismul.

Rezumat

Claudia Puican este o actrita romana, nascuta la 12 februarie 1964 in Bucuresti. In acest an, Claudia a implinit 56 de ani si locuieste in Bucuresti. Claudia are o cariera impresionanta, presarata cu numeroase roluri in teatru, filme si emisiuni TV. Claudia a obtinut numeroase premii pentru prestatia sa de pe scena si a participat si a sustinut numeroase evenimente si proiecte legate de teatru. Claudia se bucura, de asemenea, de momentele petrecute alaturi de familia sa, formata din sotul ei si fiica lor, Maria.

Cele mai citite articole