Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are carlas dreams

Cati ani are carlas dreams

Prezentare generala

Carlas Dreams este un trio compus din Ștefan Mihalache, Alex Pelin și Cristina Caravan. Acestia produc muzica pop, hip-hop și R&B si au lansat primul lor single, „Sub Pielea Mea”, în 2015. Grupul a devenit popular în România în urma lansării albumului Sub Pielea Mea, care a fost lansat în 2017. Acest album a fost o colaborare cu producătorul de muzică american Timbaland și cu rapperul francez Jazzy Bazz. De atunci, Carla’s Dreams a devenit una dintre cele mai cunoscute trupe din România.

De la inceputuri la prezent

Carlas Dreams a început ca o trupa de hip-hop și R&B în 2013, când Ștefan Mihalache și Alex Pelin au înregistrat primul lor single, „Sub Pielea Mea”. Primul lor album, Sub Pielea Mea, a fost lansat în 2017 și a primit recenzii pozitive de la criticii de muzică. Acest album a fost un mare succes și a primit și o nominalizare la Premiile Muzicale MTV România. După ce a lansat albumul, Carla’s Dreams a început să cânte în fața publicului, în cadrul unor concerte în întreaga țară.

Ascensiunea in topuri

În 2018, Carla’s Dreams a lansat single-ul „Luna”. Acesta a ajuns pe primul loc în topurile naționale și a rămas acolo timp de o lună. Acesta a fost urmat de alte single-uri, precum „Imperfect”, „Cum ne noi” și „Până la sânge”, toate ajungând pe primul loc în topurile muzicale naționale. Grupul a devenit din ce în ce mai popular în România și în întreaga lume. De asemenea, au lansat și un album de remixuri în 2019 și au colaborat cu numeroși artiști și producători de muzică.

Colaborari internationale

Cele mai citite articole

Carla’s Dreams a colaborat cu numeroși artiști și producători de renume internațional, precum David Guetta, Will.i.am și Snoop Dogg. În 2020, trupa a colaborat cu Will.i.am pentru single-ul „Boom Boom”. Piesa a devenit un hit în România și a ajuns în topuri și în întreaga lume. De asemenea, în același an, Carla’s Dreams a lansat un nou single intitulat „Aripi”, care s-a bucurat de un mare succes în România și de pe alte meleaguri.

Cati ani are Carla’s Dreams?

Carlas Dreams a fost fondat în 2013, deci are aproximativ 8 ani. În această perioadă, trupa a lansat cinci albume, cu numeroase single-uri și colaborări, care au fost foarte bine primite de publicul din România și din întreaga lume. Carla’s Dreams a devenit una dintre cele mai cunoscute trupe din România și continuă să producă muzică care să înveselească publicul.

Aparitii televizate

Carla’s Dreams a apărut pe numeroase televiziuni naționale și internaționale și a participat la numeroase festivaluri de muzică și evenimente. Grupul a fost invitat și la numeroase emisiuni de televiziune, inclusiv la MTV România, unde au cântat piese de pe ultimul lor album. Grupului i s-au acordat numeroase premii și nominalizări. În anul 2019, Carla’s Dreams a primit premiul MTV România pentru cea mai bună trupă.

Viitorul Carla’s Dreams

Carla’s Dreams s-a bucurat de un mare succes în ultimii opt ani și planurile lor pentru viitor sunt să continue să producă muzică care să înveselească publicul. Acesta poate fi o provocare, în condițiile actuale, dar grupul se află în plin proces de creație și a promis să revină în curând cu noi piese. Acestea vor fi lansate pe pagina oficială a trupei și prin intermediul platformelor de streaming.

Cele mai citite articole