Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are bianca dragusanu

Prezentare

Bianca Dragusanu este o prezentatoare de televiziune si o vedeta din Romania. S-a facut cunoscuta prin aparitiile sale in cadrul postului de televiziune ProTV, dar si prin prezenta activa pe retelele de socializare. In prezent, Bianca Dragusanu este una dintre cele mai cunoscute si indragite vedete din Romania. Ea a devenit un adevarat model pentru femeile din Romania si este urmarita de milioane de persoane. Cu toate acestea, nu toata lumea stie cate ani are Bianca Dragusanu.

Varsta lui Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu are in prezent 33 de ani. S-a nascut pe data de 11 februarie 1988, ceea ce inseamna ca, in anul 2021 va implini 33 de ani. De-a lungul carierei sale, Bianca Dragusanu s-a bucurat de o popularitate remarcabila si a reusit sa se impuna in randul vedetelor din Romania. Acest lucru nu ar fi fost posibil daca nu ar fi avut un talent deosebit si un caracter puternic.

Cariera lui Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a inceput cariera sa in cadrul postului de televiziune ProTV, unde a prezentat diferite emisiuni si stiri. A reusit sa se distinga prin modul in care a prezentat informatiile si prin abilitatile sale de comunicare. Apoi, a aparut in mai multe emisiuni de divertisment si a facut aparitii in mai multe filme si videoclipuri. In prezent, Bianca Dragusanu este una dintre vedetele de succes ale Romaniei si este urmarita de milioane de fani.

Viatal lui Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu duc o viata foarte activa. Ea este prezenta la evenimente importante si are aparitii in mai multe emisiuni de televiziune. Cand nu este filmata sau intervievata, Bianca Dragusanu petrece timpul cu familia si prietenii. De asemenea, ea se bucura de mici placeri precum calatoriile si petrecerea timpului in natura. Ea invata programarea si se implica in diferite proiecte de caritate.

Istoria lui Bianca Dragusanu

Cele mai citite articole

Bianca Dragusanu s-a nascut in Romania si a crescut intr-un oras din Transilvania. Ea si-a inceput cariera de prezentatoare in 2007, cand a aparut pentru prima oara pe postul de televiziune ProTV. De atunci, Bianca Dragusanu a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania si a reusit sa se impuna in randul vedetelor din Romania. Ea a reusit sa se faca remarcata prin prezenta sa activa pe retelele de socializare si prin aparitiile sale in mai multe emisiuni de televiziune si filme.

Relatia lui Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu s-a casatorit in anul 2009 cu Lucian Viziru. Lucian Viziru era un cunoscut cantaret si producator muzical din Romania si a facut parte din trupa Akcent. Bianca si Lucian au avut o relatie destul de scurta, iar in anul 2013 au decis sa se desparta. Ulterior, Bianca s-a recasatorit cu Toni Tecuceanu, un om de afaceri din Romania. Cei doi au ramas impreuna pana in anul 2019, cand au decis sa se desparta.

Stilul de viata al lui Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu are un stil de viata de invidiat. Ea isi petrece timpul liber calatorind si practicand diverse sporturi precum inotul si alergatul. De asemenea, Bianca Dragusanu foloseste retelele de socializare pentru a impartasi ganduri si experiente cu fanii sai. In prezent, este considerata una dintre vedetele de succes ale Romaniei si este urmarita de milioane de fani.

Impactul lui Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai indragite vedete din Romania si a reusit sa se faca remarcata prin prezenta sa activa pe retelele de socializare si prin aparitiile sale in mai multe emisiuni de televiziune si filme. Ea este un adevarat model pentru femeile din Romania si este urmarita de milioane de persoane. Bianca Dragusanu a reusit sa faca o schimbare semnificativa in randul vedetelor, devenind un model de urmat de femeile din Romania.

Cele mai citite articole