Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are andra

Cati ani are andra

Despre Andra

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe românești, cea mai celebră fiind și cea mai mare vedetă a acestei generații. Cariera sa de cântăreață a început în anul 2007, când a lansat primul single din albumul său, „Iubirea schimbă tot”. Andra a înregistrat mai multe hituri de succes, dar și câteva piese care au fost destul de controversate, însă au reușit să rămână în mintea fanilor săi.

Cariera lui Andra

Cariera lui Andra a explodat în anul 2008, când a lansat albumele „Ne întoarcem acasă” și „Made in Romania”. Acestea au fost destul de bine primite de public, iar Andra a ajuns să fie una dintre cele mai bine vândute artiste din Romania. În același timp, a primit și câteva premii muzicale, cum ar fi premiul pentru cel mai bun artist român în anul 2008 și Premiul MTV European Music Awards în anul 2009.

Cântece lui Andra

Cântecele lui Andra sunt cunoscute în întreaga lume, fiind apreciate pentru stilul său unic. Printre cele mai populare cântece ale sale se numără „Something New”, „Sufletul Meu”, „Dragostea ramane” sau „Mai departe de nori”. S-a remarcat prin muzica sa, fiind una dintre cele mai cunoscute și profesioniste cântărețe din România.

Viată personală a lui Andra

Cele mai citite articole

Andra este originară din București, România. S-a născut în anul 1986, pe 25 Iulie și a crescut într-o familie aproape pastorală. Încă din copilărie a fost pasionată de muzică, dar și de modă, lucru care i-a influențat cariera muzicală. În prezent, Andra locuiește în București și este căsătorită cu George Burcea, cu care are un copil.

Proiecte actuale

Andra este ocupată în prezent cu mai multe proiecte muzicale, inclusiv lansarea unui album nou, care va fi lansat în curând. De asemenea, ea este implicată în numeroase activități caritabile și face parte din echipa de producători a mai multor evenimente muzicale. Andra a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România și în afara ei.

Concluzie

Andra este una dintre cele mai importante și îndrăgite cântărețe românești. Cariera ei a început în anul 2007, iar de atunci a lansat mai multe albume, care au fost bine primite de public. De asemenea, a lansat și câteva hituri, care au rămas în mintea fanilor săi. Andra este în prezent în vârstă de 35 de ani și este pasionată de muzică și modă. Ea este implicată în numeroase proiecte muzicale și activități caritabile.

Cele mai citite articole