Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cati ani are anda adam

Cati ani are anda adam

Cine este Anda Adam

Anda Adam este o artista de muzica dance pop romaneasca cunoscuta pentru piesele sale de succes din anii 2000. A lansat doua albume, „Lumea Mea” si „Love” si a platit numeroase colaborari cu artisti ca Liviu Hodor, Mihai Margineanu, Puya si multi altii. In prezent este una dintre cele mai cunoscute si apreciate voci de pe scena muzicala romaneasca.

Cati ani are Anda Adam

Anda Adam este nascuta la data de 19 februarie 1987, ceea ce inseamna ca in prezent are 33 de ani. A petrecut majoritatea vietii sale in Bucuresti, Romania, unde si-a inceput cariera muzicala in anul 2007. A incercat diferite genuri muzicale, de la muzica dance pana la muzica pop.

Reusitele lui Anda Adam

In 2007 Anda Adam a lansat primul ei album, „Lumea Mea”, care a primit multa atentie si a devenit unul dintre cele mai vandute albume ale anului. Albumul a inclus hituri precum „Pina la capat”, „Liviu si Anda” si „My Love on You”, care au fost foarte bine primite de public. A urmat apoi albumul „Love”, lansat in 2011, care a fost si el foarte bine primit si a ajutat-o pe Anda sa castige premiul de „Cel mai bun artist al anului” la premiile MTV Romania.

Colaborari ale lui Anda Adam

Cele mai citite articole

In anul 2009, Anda Adam a lansat piesa „Ai sa plangi”, in colaborare cu artistul Mihai Margineanu. Piesa a fost foarte bine primita de public si a fost redata la radio si televiziuni in toata tara. In anul 2011, Anda Adam a colaborat cu artistul Liviu Hodor si au lansat piesa „Dream With You”, care a devenit un hit in Romania si a ajutat-o pe Anda sa-si consolideze pozitia pe scena muzicala. Aceasta a mai colaborat cu artisti precum Puya si Connect-R si a lansat numeroase hituri in decursul anilor.

Alte aparitii ale lui Anda Adam

In afara de muzica, Anda Adam a mai aparut si in numeroase filme si reclame. In 2012, Anda a aparut in filmul „Lacrimi de iubire”, film ce a fost lansat in mai multe cinematografe din Romania. De asemenea, Anda a mai aparut in reclame la produse precum Sprite, Orange si Trei. In prezent Anda se afla in turneu cu trupa sa, prezentandu-si piesele in numeroase orase din Romania.

Concluzie

Anda Adam este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti de pe scena muzicala romaneasca in prezent. A lansat doua albume si a colaborat cu mai multi artisti, producand numeroase hituri in decursul anilor. La data de 19 februarie 2019 Anda a implinit 33 de ani si se afla inca in plina activitate muzicala.

Cele mai citite articole