Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Când este indicat să mergi la terapie de cuplu?

Nu aștepta să ți se întâmple acest lucru ție și soției tale. Este o idee bună să recunoști că ceva nu este în regulă cu relația ta și este, de asemenea, o idee bună să ceri ajutor profesional. Cabinetul medical Camelia Drăcsineanu poate oferi terapie de cuplu pentru salvarea căsniciei. Consilierea în căsătorie nu se face doar pentru a rezolva problemele din căsnicia ta, ci se face și pentru a-ți consolida relația cu soțul/soția. Lăsând problemele la voia întâmplării, poate dăuna căsniciei, ceea ce poate duce în final la divorț. Imediat ce îți dai seama că există lucruri pe care trebuie să le rezolvi în relația ta, apelează cu încredere la cabinetul medical Camelia Drăcsineanu.

Ce îți poate oferi terapia de cuplu?

Pe baza nevoilor tale specifice și cu ajutorul experienței, doctorul va putea trata problemele de relație și va oferi terapie de cuplu  pentru a reînvia fericirea în relație. Vei primi sfaturi eficiente care te vor ajuta să rescrii povestea relației voastre și vei afla ce activități te vor ajuta să creezi modalități inovatoare și eficiente de a face față conflictului. Cu ajutorul unei terțe părți, vei putea să îți vindeci relația ruptă cu soțul/soția și să începi un nou capitol pozitiv al căsniciei voastre.

Probleme de comunicare

Cele mai citite articole

Comunicarea este o cheie vitală pentru succesul relației oricărui cuplu. Partenerii ar trebui să fie deschiși unul cu celălalt și ar trebui să simtă că pot împărtăși totul unul cu celălalt. Atunci când descoperi că soțul/soția nu mai vorbește cu tine sau când ajungeți să vorbiți întotdeauna lucruri negative, atunci acesta este unul dintre semnele că aveți nevoie de terapie de familie. Când îți este frică să vorbești sau să împărtășești lucruri cu soțul/soția ta, deoarece crezi că va reacționa negativ, atunci este timpul să recunoşti că ai probleme de comunicare în relația ta și acesta este unul dintre semnele că ai nevoie de terapie de cuplu.

Lipsa iubirii

Dragostea și afecțiunea trebuie să fie întotdeauna prezente într-o căsnicie sănătoasă. Dacă tu sau soțul/soția tratezi cu răceală și răutate ceva ce a greșit partenerul, atunci cu siguranță ai probleme de rezolvat. Prin unele tehnici de terapie de cuplu iniţiate de medicul Camelia Drăcsineanu și prin întrebările adresate, veți învăța amândoi cum să nu ajungeți la ceartă, și că niciodată nu ar trebui să-l faci pe soțul/soția ta să se simtă mai puțin iubit/ă. 

Furia sau frustrarea voastră nu ar trebui să vă întunece niciodată dragostea și afecțiunea unul față de celălalt. Unele cupluri cred că relația lor va merge bine dacă soțul/soția se schimbă într-un anumit fel. Dar, învinovățirea partenerului pentru lucruri care nu funcționează corect în relația voastră, nu este modalitatea corectă de a-ți consolida relația. Dacă îl vezi pe soțul/soția ta mai degrabă ca pe un dușman decât ca pe un partener de viață, acesta este unul dintre semnele că ai nevoie de terapie de cuplu.

Cele mai citite articole