Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cadoul potrivit pentru el: hoverboard și hoverkart

De ziua lui ți-ai propus să îl impresionezi cu ceva nou, ceva care să îi fie util și să îl ajute să se relaxeze, să se distreze, să petreacă mai mult timp afară. Bicicletă e banală, trotinetă electrică deja are, ce ai putea să îi cumperi? E posibil să fi văzut la copii și tineri o platforma cu două roți laterale care merge singură. Acesta e un hoverboard, adică un transportator inteligent care se bazează pe senzori de mișcare și pe giroscop, microcontroller pentru a se deplasa în direcția dorită.

Spre deosebire de o bicicletă, unde trebuie să depui efort că să te deplasezi din punctul A în punctul B, cu un hoverboard de la Monkeyboard ai ajuns la destinația dorită în cel mai scurt timp fără să transpiri, fără să depui efort prea mare. Cu un hoverboard de calitate comercializat și de Monkeyboard ai conectare prin bluetooth, baterie regenerabilă în timp ce te deplasezi, atingi și 10-20 km/h, iar iluminarea cu LED te ajută să te ferești de orice pericole. Designul deosebit și cele două viteze prezente, motoarele puternice, durata mare de viață a bateriei din interior, înclinația la 45 de grade și încărcarea rapidă, completă, în 120 de minute, toate vor garanta o experiență perfectă pentru el. Rezistență la apă și protecția împotriva prafului îl vor ajută să utilizeze un hoverboard oriunde, în orice mediu.

Cele mai citite articole

Pentru hoverboard și mai sigur poți să îi cumperi și Hoverkart cu mâner sau cu scaun, un accesoriu must have pentru orice pasionat de mișcare rapidă în aer liber. Cât timp folosești un Hoverkart ești relaxat, te deplasezi în siguranță, clema specială de prindere asigura o manevrare simplă a ambelor produse. Își poate pune și scaunul preferat atașat de noul sau gadget și poate avea parte de experiență plăcute în aer liber.

Un hoverboard este cadoul potrivit pentru el, indiferent de vârstă, îl va aprecia și se va bucura de el, îl va putea folosi pe termen lung și nu se va satură niciodată să îl testeze în orice context.

Cele mai citite articole